Activiteiten | opgave
1 juli 2015
Interieur en Bloemstyling
24 augustus 2015

Ontwerp en beeldende kunst

portretJanet Slotboom (autodidact)

Ik ontwerp mijn beelden (harde materialen, steen, metaal, hout) vanuit het verhaal of de herinnering, en heel mijn inspiratie uit de natuur en de architectuur. Ik laat mij, in mijn ontwerpen, nooit leiden door een vooropgestelde materiaalkeuze maar ik neem de persoon, herinnering of verhaal als leidraad. Vanuit het persoonlijke verhaal verbeeld ik de herinnering.

vilt sculptuurMet mijn viltsculpturen laat ik de toeschouwer vrij in zijn/haar verbeelding om de toeschouwer te prikkelen zelf invulling te geven in wat hij/zij ziet. De sculpturen worden gemaakt met natuurlijke materialen, waaronder voornamelijk wol, zijde, linnen en plantaardige vezels. De natuur, het milieu en het welzijn van de mens zijn voor mij erg belangrijk, waarbij ik een mooie compositie altijd als eindresultaat verkiest.

Naast het ontwerpen en het vilten, schilder ik in gemengde techniek, vooral abstract.

Voor de PeeVee MCL geef een aantal workshops per jaar: “inkt op doek”, “vilten voor beginners” en “driedimensionaal vilten”.

Mag ik u verwelkomen in mijn atelier?

Janet Slotboom

Janet Slotboom
Earnebuorren 1
9063 JH Mûnein
tel         058-2560002
mobiel 06-53832975

janet.slotboom@hotmail.com

www.janetslotboom.exto.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *