01 febr. | Cry Me A River Band, Joe Cocker
20 juni 2019
08 mei | René Shuman & Angel-Eye
15 september 2019

23 april | A tribute to Creedence Clearwater Revival

The Fortunate Sons

A tribute to Creedence Clearwater Revival

Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival wereldwijd een van de populairste rockgroepen met hits als ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’ en ‘Down On The Corner’. De Amerikaanse band The Fortunate Sons brengt een zeer authentiek eerbetoon aan het legendarische CCR. Een echte trip down memory lane.

Hoewel fans hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen nu bandlid Tom Fogerty is overleden. Gelukkig is er de Amerikaanse band The Fortunate Sons. De gelijkenis is als twee druppels water.

Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’, ‘Have You Ever Seen The Rain’ en ‘Down On The Corner’. De Amerikaanse band The Fortunate Sons uit Chicago zet in de Nederlandse theaters een zeer authentiek, bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon neer aan het legendarische C.C.R.
Na een regen van hits en gouden platen viel de groep in 1972 uit elkaar, maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Ook in ons land.
Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen nu bandlid Tom Fogerty is overleden. Gelukkig is er de Amerikaanse band The Fortunate Sons, genoemd naar een politiek geladen C.C.R.-nummer. De gelijkenis is als twee druppels water en een jonge John Fogerty, leadzanger van C.C.R., zal weer voor u staan alsof het 1969 is. Deze formatie brengt het legendarische geluid van hun idolen terug naar de theaters en staat garant voor een echte ‘trip down Memory Lane’.

The Fortunate Sons laten de jaren zestig herleven in het theater!

Kosten
Leden € 25,00
Introducé € 35,00

Opgave bij Chicky Hospes

Chicky Hospes
hospes.wartena@ziggo.nl

Datum
23 april

Tijd
20.15 uur
Kaarten 1 week van te voren.
Bijzonderheid:
10 uitstekende plaatsen!!

Aegonzaal De Harmonie

Bank
NL66 ABNA 0580255603
t.n.v.: PeeVee MCL
o.v.v.: Creedence Clear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *